Skip to content

Üretim

Açıklama
Mess Gıda, üst düzey sağlığa uygunluk standartlarında, son teknoloji tesislerinde üretimlerini gerçekleştirmekte; tüketicilerini sağlıklı gıdalara ulaştırmaktadır. İnsan hatasını en aza indiren ‘tam entegre’ otomasyon ile kuvvetlendirilen modern üretim tesislerinde; hedeflenen kalite yakalanmakta ve müşteri odaklı memnuniyet sağlanmaktadır. Mess Gıda’nın donanımlı tesisleri Muğla, Antalya ve Samsun şehirlerinde yer almaktadır ve Türkiye’nin her köşesine ürün tedariki sağlanmaktadır. Mess Gıda sektöründe teknik gelişmeleri ve yenilikleri günü gününe takip ederek, kısa zamanda sektörde önemli bir yer edinen firmamız, kuruluşundan itibaren yurt içinde ve yurt dışında önemli satış adetleri yakalamıştır. Hijyen ve kaliteden ödün vermeden mükemmel kurguladığımız üretim bandımızdan günlük ortalama 20-30 bin arası dondurulmuş mamül yapılmaktadır.
Galeri